април 25, 2024
Valjevo

SNS: Vaskrs, praznik radosti i veselja

Podelite post:

 

 

Saveti GO SNS-a organizovali su akciju podele farbanih jaja i razgovore sa gradjanima na Trgu Živojina Mišića . Tim povodom izdali su saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

„Povodom Vaskrsa, praznika svepravoslavnog jedinstva i svehrišćanskog zajedništva, kojim se proslavlja Vaskrsenje Isusa Hrista, Saveti GrO Srpske napredne stranke Valjevo organizovali su podelu bojenih jaja. Na Trgu Živojina Mišića aktivisti, simpatizeri i pripadnici SNS razgovarali su sa građanima o prazniku i poželeli im da ga provedu u miru i raspoloženju.

Susret sa građanima je protekao u prazničnom duhu radosti, veselja i druženja. Sugrađani su  pokazali interesovanje za stranačke aktivnosti Srpske napredne stranke, hvalili su razvojnu politiku predsednika Aleksandra Vučića, a pozitivne impresije su upućene i gradskim vlastima za sve što je urađeno u cilju poboljšanja kvaliteta života u našem gradu.

Štandu Srpske napredne stranke su prilazile kompletne porodice sa decom koja su se radovala obojenim uskršnjim jajima. Osim bojenih jaja podeljeni su stranački informatori i flajeri sa čestitkom za praznik. U susretu sa građanima na pozdrav Hristos Vaskrse, aktivisti su dobijali otpozdrav Vaistinu vaskrse.

Saveti Gradskog odbora

Srpske napredne stranke Valjevo“

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X