април 18, 2024
Valjevo

DANAS PROMENLJIVO OBLAČNO I MALO TOPLIJE! Najviša dnevna temperatura do 21 stepen

Podelite post:

 

 

 

 

Foto: valjevo nadlanu.rs

U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima, saopšptio je danas Repuiblički hidrometeorološki zavod.

Ujutro u Negotinskoj Krajini, pre podne na jugozapadu i jugu Srbije mestimično sa kišom, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 7 do 11, najviša od 17 do 21 stepeni.

U Valjevu promenljivo oblačno, malo toplije i vetrovito, pre podne sa sunčanim intervalima, posle podne kiša ili lokalni pljusak. 

Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni, sa temperaturama od 10 do 20 stepeni.

U narednih nedelju dana očekuje se umereno do potpuno oblačno sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u nedelju i početkom naredne nedelje i sa uslovima za lokalno obilne padavine, dok će u košavskom području duvati umeren i jak jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine, naročito na jugu Banata i u donjem Podunavlju, koji će u utorak biti u slabljenju i skretanju na zapadni pravac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X