март 29, 2024
Valjevo

Lokalni front: Neko je promašio temu…

Podelite post:

 

 

 

Lokalni front Valjevo je izdao je saopštenje za javnost kojem je odgovorio na saopštenje potpredsednice GO SNS-a Zorice Jocić.Saopštenje prenosimo u celosti:

„Brzo je stigao odgovor g-đe Zorice Jocić, načelnice Školske uprave, na predlog Lokalnog fronta Valjevo o otvaranju dijaloga u Valjevu (da, u Valjevu, g-đo Jocić!) čiji cilj je bio jednostavan i razumljiv – da se Vračar ne ponovi u Valjevu!

Priznala je načelnica Školske uprave da je tačna naša ocena o urušavanju prosvetnog sistema i gotovo svih drugih institucija države. Umesto da nam govori o radu uprave koju vodi, ona nabraja besmislice o „mračnim motivima da se oduzme život predsedniku Vučiću“!

Ni reči o deci  Valjeva!

Ni reči o valjevskim  školama!

Ni reči o statusu valjevskih prosvetnih radnika!

Imali ste vremena da smireno i razumno odgovorite (i da ne odgovorite!)  na predlog Lokalnog fronta. Umesto toga, još jednom ste zanemarili svoju radnu obavezu i priznali da vam je od svega toga  važnija sudbina stranke kojoj pripadate.

Pomenuli ste negde  i „nespremnosti za uvažavanje različitih političkih pogleda na razvoj zemlje“?

Zašto niste bili spremni da uvažite, za početak, naš pogled na stanje u prosveti Valjeva?

G-đo Jocić, odao Vas je potpis: od posla za koji primate platu mnogo vam je bitnija funkcija potpredsednice gradskog odbora SNS!

Predlog Lokalnog fronta da Školska uprava bude začetnik dijaloga o valjevskoj prosveti ostaje.

Pod uslovom da na čelu ove uprave bude neko ko će se za promenu baviti svojim poslom, a ne samo slušanjem i „odbranom“ partije i vođe!

Loaklni front“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X