март 29, 2024
Valjevo

Saopštenje Tehničke škole Valjevo u vezi bezbednosti učenika u školi

Podelite post:

 

 

 

 

Foto: Arhiv

„Nakon nezapamćene tragedije koja nas je zadesila i nemilih događaja koji su usledili u nekim školama, Tehnička škola ima potrebu da se obrati roditeljima i svim našim sugrađanima imajući u vidu da nam je poverena bezbednost i dobrobit dece kao nečega što je najvrednije u našem društvu.

U vezi sa tim ističemo da je bezbednost učenika u našoj školi uvek bila i sada je na zavidnom nivou. Kroz izuzetnu saradnju sa roditeljima, ministarstvom prosvete, školskom upravom i ministarstvom unutrašnjih poslova stalno radimo na tome da se svaki učenik, roditelj, gost oseća sigurno.

Nastavni proces se odvija nesmetano, a naša stručna služba je uvek na raspolaganju da pomogne, sasluša, ohrabri. Trudimo se da, u ovim teškim vremenima za sve nas, omogućimo učenicima odlazak na ekskurziju, učešće na republičkim takmičenjima, razmenu profesora i učenika sa kolegama i đacima iz Ohrida, realizaciju svih postavljenih ciljeva i zadataka.

Tehnička škola će se i u buduće truditi da radi u najboljem interesu svakog deteta kao i zaposlenih podižući standarde bezbednosti i nastavnog procesa u saradnji sa nadležnim ministarstvima.

Direktor
Branko Goloskoković
VALJEVO“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X