март 28, 2024
Valjevo

Medicinska škola “Dr Miša Pantić” Valjevo bezbedna za učenje i rad

Podelite post:

 

 

 

„Medicinska škola “Dr Miša Pantić” u Valjevu je bezbedno mesto za učenje i rad kako učenika, tako i svih zaposlenih. Posle nezapamćenih tragedija koje su se desile, želimo da upoznamo sve učenike, roditelje i celokupnu javnost, da svakodnevno preduzimamo sve aktivnosti da bi naša škola i dalje bila sigurno mesto.

U cilju osiguranja bezbednosti učenika i zaposlenih, sarađujemo sa roditeljima, Ministarstvom prosvete, Školskom upravom Valjevo, Gradom Valjevo, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Centrom za socijalni rad i ostalim nadležnim institucijama. Kompletna nastava, vannastavne aktivnosti i sva takmičenja se odvijaju u skladu sa nastavnim planom i programom, bez ikakvih problema.

Naši nastavnici, pedagoško-psihološka služba, kao i svi zaposleni svakodnevno učestvuju u savetodavnom radu sa učenicima i sa njihovim roditeljima. Naša misija je zdravo i sigurno okruženje za sve učenike. Nedavno smo krenuli u ralizaciju uređenja školskog prostora, okrečili smo veći broj učionica, a veoma brzo će biti sprovedeno krečenje specijalizovanih kabineta, koje ćemo opremiti sa adekvatnim školskim nameštajem i opremom. Počela je i sanacija dela školskog dvorišta radi stavljanja u funkciju korišćenja od strane učenika.

Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić” bezbednost učenika je jedan od ključnih prioriteta i činimo sve aktivnosti da bi naša škola ostala bezbedno i poželjno mesto za učenje i rad.

Direktor škole Ana Ilić“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X