април 26, 2024
Valjevo

Ministar Martinović posetio je danas Valjevo

Podelite post:

Foto: Grad Valjevo

 

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović, posetio je danas Valjevo, kako je najavljeno, gde je sa gradonačelnikom grada Valjeva Lazarom Gojkovićem održao radni sastanak.
Sastanku su prisustvovali i načelnik Kolubarskog upravnog okruga Miloš Milutinović, načelnik Gradske uprave grada Valjeva Nebojša Petronić i zamenik načelnika Gradske uprave Valjeva Branka Rosić.
Ministar Martinović je najavio da će se u Valjevo u okviru projekata, uložiti značajna sredstva po pitanju putne infrastrukture i energetske sanacije objekata. Podsetimo, do sada je na teritoriji Grada Valjeva, po skoro svim mesnim zajednicama, uređeno 26 novih dečijih igrališta.
Zahvaljujući naporima predsednika Aleksandra Vučića, Vlada Republike Srbije uložila je značajne napore da se u Valjevo dovede nekoliko velikih investitora.Gradonačelnik Lazar Gojković je izjavio kako je gradu Valjevu, cilj otvaranje novih radnih mesta, novih fabrika, zapošljavanje ljudi i borba za bolji životni standard naših građana.
Nakon radnog sastanka u kabinetu gradonačelnika, ministar je sa saradnicima obišao vrtić „Zvončić“, za čiju adaptaciju igrališta je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave ove godine izdvojilo sredstva.
Ministar Martinović je nakon obilaska vrtića „Zvončić“, posetio i Narodni muzej u Valjevu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X