мај 21, 2024
Valjevo

Lepota pokreta i trajanja “Studija M”

Podelite post:

 

 

Svi ljubitelji plesa, muzike i glume, uživali su proteklog petka u Centru za kulturu Valjevo, gde je Udruženje građana “TIMS” predstavilo mjuzikl “Tri boje” u koprodukciji sa baletskim “Studijom M”, koji je ovim koncertom obeležio 25 godina rada i postojanja.

Kroz lepotu plesnih pokreta, “Studio M” je ovim koncertom poslao snažnu poruku da treba slušati, voleti i razumeti, a kao na velikim svetskim scenama, mlade nade valjevskog baleta osvojile su srca publike.

Koncert polaznica ovog baletskog studija i po interpretaciji programa i kvalitetu izvedenih numera, definitivno je ispunio očekivanja i publike i organizatora, na radost pre svega najmlađih balerina, kojima je koncert bio prilika da se pokažu u punom sjaju.

“Puni smo utisaka i zahvalnosti prema svima koji su uveličali ovo divno veče i bili tu da podele sa nama sve na čemu smo toliko vredno radili. Veliko bravo svim našim balerinama, čestitke našim koreografima i kostimografima! Hvala roditeljima, bakama i dekama, koji nas podržavaju svakog dana i nadamo se da je publika uživala”, poručio je Ljubiša Milutinović, vlasnik “Studija M”.

Gost koncerta bila je flautistkinja Elena Medić, koja je usavršavanje nastavila u Americi, a svoju ljubav prema muzici otkrila je upravo u “Studiju M”.

Na koncertu je nastupilo 80 balerina, među kojima su i najmlađi polaznici uzrasta tri i četiri godine, kojima je ovaj koncert bio prilika da prvi put izađu na veliku scenu.

Publiku je kroz baletski program vodio glumac Aleksandar Lukić, a koreografije za koncert spremile su Jelena Pošarac i Rada Milutinović.

Misija “Studija M” je kreativno stvaralaštvo osmišljeno za rad sa decom, a prema reakcijama publike, na sjajan način obeležen je važan jubilej – 25 godina trajanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X