април 28, 2024
Valjevo

Srebro Mitrovića na Prvenstvu Srbije za kadete

Podelite post:

 

 

Za kraj prvog dela sezone, proteklog vikenda u Kanjiži, održano je Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom za uzraste kadeta i U13.

Valjevska „Mladost“ nastupala je u nešto užem sastavu ali vrlo zapaženo. U uzrastu kadeta iako godinama mladji Veljko Mitrović sa 3 pobede dolazi do finala. U finalnoj borbi susreće se sa starim rivalom Uljheijem iz domaće ekipe „Potisje“ za koga za sada nema rešenje pa se morao zadovoljiti srebrom. Pored njega u uzrastu kadeta Ognjen Pešić uz dve pobede i jedan poraz dolazi do bronzanog odličja.U uzrastu U13 nastupao je mladi Bojan Ristić koji je zauzeo treće mesto na ovom prvenstvu. 

„Stisnut raspored zbog Svetskog prvenstva koje se održava u Beogradu u septembru, od pojedinačnih takmičenja preostalo je još juniorsko prvenstvo u grčko rimskom stilu i seniorski Kup Srbije. Sagledavajući do sada ostvareno možemo biti zadovoljni, većina ekipe je na ulaznim godištima u uzrasne kategorije a opet je osvojeno dosta medalja. Djermanović je aktuelni šampion Srbije u uzrastu U23, žensko rvanje smo pokrenuli i beleže se prvi uspesi. Veliki peh ove godine bila je povreda kadeta Kojić Uroša koji je zbog toga propustio većinu takmičenja ali se na sreću uspešno oporavlja i vraća treningu. U svim uzrasnim kategorijama su osvajane medalje. Sledi nam prelazak na letnji režim rada gde će se raditi na podizanju snage sve do priprema u avgustu.“ 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X