мај 24, 2024
Valjevo

„Mountain Music Fest“- Divčibare od 11. do 13. avgusta

Podelite post:

 

 

Foto: Promo

Muzički festival „Mountain Music Fest“ biće održan od 11. do 13. avgusta na planini Divčibare, a direkcija je objavila kompletan program od 20 izvodjača koji čine muzičari iz cele Srbije i regiona kao Darko Rundek, Zoster, Rambo Amadeus, KKN, Goblini, Bjesovi, Prti Bee Gee.

Vikend-celodnevni festival u tri dana će ponuditi bogat sadržaj za sve generacije, a za sve ljubitelje planine i prirode, organizatori su obezbedili i besplatan kamp, koji se nalazi u blizini festivalskih kapija.

Prvog dana, na bini u podnožju ski staze Divčibare Ski Resorta nastupiće Dolores, Bjesovi, Darko Rundek i DJ MKDSL, dok će u subotu na glavnoj bini pevati KKN, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus
i hip hop dvojac Prti Bee Gee. Za atmosferu na šumskom Vinyl stejdžu biće zaduženi White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, Đorđije Stajkić.

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Lutona & Šćepine vragolije, dok će poslednjeg dana festivala posetioci opuštati uz
jugoslovenske hitove i Peđu Radovića.

Svim posetiocima Mountain Music Festa su, kao i svake godine, dostupni brojni sadržaji – avanturistički, sportski, kreativni, naučni. Kreativne radionice, poput crtanja, slikanja, pravljenja aviončića, kao i edukativne radionice o ekologiji i biodiverzitetu Divčibara, namenjene su najmlađima (i onima koji se osećaju tako). Za nešto starije, organizatori su spremili radionice plesa i holističkog vežbanja, a tradicionalno će svi ljubitelji planine moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom.

Dodatno, za sve ljubitelje planine i prirode, organizatori su obezbedili i besplatan kamp, koji se nalazi u blizini festivalskih kapija.

Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X