јул 27, 2024
Valjevo

Valjevo večeras u sjaju najveće balkanske zvezde Zdravka Čolića

Podelite post:

 

 

Pop pevač Zdravko Čolić održaće večeras u 21:00 čas koncert u nekadašnjoj kasarni „Kadinjača“, Park na Jadru uz besplatan ulaz, u okviru manifestacije „Tešnjarske večeri“.

Valjevo večeras očekuje preko 10 000 posetilaca iz različitih krajeva naše zemlje i susednih država. Prema nezvaničnim saznanjima „Valjevonadlanu.rs“ saznaje da u našem gradu trenutno, boravi vise hiljada gradjana iz drugih mesta i država okruženja, gde su svi smeštajni kapaciteti rasprodati a traži se i apartman više…

Zdravka Čolića za Valjevo vežu posebne emocije i spomene za lepe dane iz mladosti. Vojsku je započeo da služi 1978. godine u Valjevu, a kasnije je prekomandovan u Beograd, pa u Požarevac. I u vojnom roku se redovno hvatao za mikrofon – 45 godina kasnije, Zdravko se vraća na isto mesto ali sa imenom najveće balkanske zvezde. Valjevo i građani Valjeva ga sa srdačnoćću i odusevljenjem očekuju, ponovo u našem gradu.

Valjevski letnji festival “Tešnjarske večeri” otvoren je 5. avgusta, a program čine promocije, tribine, izložbe, predavanja, igre bez granica i Valjevska regata učiniće da Valjevo bude i ove godine epicentar kulture, umetnosti, turizma i privrede. A tradicionalno , program je namenjen i za najmlađe koji obuhvata predstave za decu, maskenbal i trku beba.

Foto: Tanjug /Mira Đurđević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X