јул 27, 2024
Valjevo

Ko je bio Miloš Kovačević? Rodom iz Valjeva, poginuo u udesu kod Požarevca

Podelite post:

 

 

Foto: Fb Miloš Kovačević

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Miloš Kovačević (31) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 1:35 časova u Ljubičevu kod Požarevca.

Miloš Kovačević je bio državni službenik u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja, a pre toga je radio u Ministarstvu spoljnih poslova.

Bio je zaposlen i kao saradnik za bezbednost u Telekomu Srbije.

 

Foto: Fb Miloš Kovačević

Kovačević je, kako su preneli mediji, od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio posebnu medalju i diplomu za organizovanje učešća više od 200 mladih iz Srbije na Svetskom festivalu mladih i studenata u Sočiju.

Bio je deo delegacije Valjeva koja je radila na pobratimljenju tog grada sa Sočijem, posle čega je u lokalnim medijima objavljeno da je „Valjevo izašlo na Crno More“.

Rodom je iz Valjeva, a živeo je u Beogradu. Iza sebe je ostavio suprugu i maloletno dete.

– Miloš Kovačević, je bio dobar mlad čovek koji je voleo Rusiju a pre svega svoje Valjevo. Nedavno se oženio sa Ruskinjom sa kojom je pre par meseci dobio sina.

Podsetimo, Kovačević je u automobilu marke „pežo“ bio suvozač, a u nesreći u Ljubičevu poginuo je i vozač automobila nakon što se direktno sudario sa kamionom.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X