јул 24, 2024
Valjevo

Penzionerske kartice dostupne u filijalama PIO fonda od 1. oktobra

Podelite post:

 

 

Foto: Arhiv

Penzioneri u Srbiji koji su se prijavili za penzionerske kartice, koje će im od 1. oktobra omogućavati razne pogodnosti i popuste prilikom plaćanja roba i korišćenja usluga, od 28. avgusta mogu da ih preuzmu u filijalama Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), kao i u svojim opštinama ili mesnim zajednicama.

Iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) kažu je da se do sada za ovu kartici prijavilo više od 730.000 penzionera.

Svi oni koji su se prijavili za ovu karticu putem svojih mobilnih telefona koje su dostavili dobiće obaveštenje kada i gde mogu da preuzmu svoju karticu .

Penzioneri će imati brojne pogodnosti, koje će uz ovu karticu omogućiti privreda i državne institucije, takođe će biti jasno istaknuti na sajtu PIO fonda, ali i putem medija, novina je i portal gde će penzioneri biti pozivani na sve velike akcije koje se nude i biće obaveštavani gde mogu da koriste kartice.

Sve privatne firme, trgovinske radnje, apoteke…imaće jednu nalepnicu na kojoj će biti napisano da su oni partneri penzionerske kartice nove generacije, a o samim popustima penzioneri će se informisati na licu mesta ili putem sajta PIO fonda .

U pripremi je aplikacija gde će se penzioneri kvartalno, polugodišnje ili godišnje upoznavati o najvećem broju akcija koje će biti sprovedene sa privrednim subjektima sa kojima su potpisani ugovori.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X