јул 27, 2024
Valjevo

Bivši šef odborničke grupe SPS kandidat za gradonačelnika Valjeva pokreta Evropski put Basta

Podelite post:

 

 

Foto: valjevonadlanu.rs

Bivši šef odborničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) u Valjevu Đorđe Pavlović, biće kandidat za gradonačelnika Valjeva pokreta „Evropski put Basta“. Kako je saopšteno iz pokreta „Evropski put Basta“.

Pavlović је bio zaposlen u Direkciji za izgradnju Kolubarskog okruga, potom direktor Vodovoda, a od 2016. do 2020. је obavljao dužnosti sekretara Skupštine grada Valjeva. Trenutno zaposlen na mestu pravnika u UFK „Valis“.

Kako je navedeno iz pokreta „Evropski put Basta“, kао odborik Pavlović je na sednicama Skupštine grada је kritikovao nerad, nestručnost, bahatost i nesposobnost vladajuće koalicije oko SNS.

SPS је napustio u julu ove godine, nakon čega је nastavio da nastupa kao samostalni odbornik.

“Ne možete se zalagati za socijalnu pravdu, а voziti skupocene automobile, uživati u egzotičnim letovanjima dok vaši birači sastavljaju kraj sa krajem”, poručio je tada u obrazloženju.

Podsećamo, Đorđe Pavlović je najpre smenjen sa mesta šefa odborničke grupe socijalista u Skupštini Valjeva, da bi potom, u julu ove godine, napustio socijaliste, pa sada nastupa kao samostalni odbornik.

U saopštenju pokreta „Evropski put Basta“ nije precizirano da li je Pavlović, sem što je navedeno da će biti njihov kandidat za gradonačelnika, i potpisao pristupnicu za ovu političku organizaciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X