јул 27, 2024
Valjevo

SNS: Poseta predsednika Srpske napredne stranke Valjevu

Podelite post:

 

 

GrO SNS Valjevo, povodom posete predsednika stranke Miloša Vučevića Valjevu izdao je saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević boravio je danas u Valjevu, gde je zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem, članom Predsedništva SNS i koordinatorom za Kolubarski i Mačvanski okrug Branislavom Malovićem i članom Predsedništva SNS i pomoćnikom koordinatora za Kolubarski i Mačvanski okrug Ivanom Nikolić, održao radni sastanak Okružnog odbora Kolubarskog okruga SNS.

Pre početka radnog sastanka, minutom ćutanja odata je počast našem sugrađaninu Milošu Kovačeviću, nekadašnjem odborniku u Skupštini grada Valjeva i pomoćniku ministra u Sektoru za boračko – invalidsku zaštitu, nakon čega su se prisutnima obratili predsednik SNS Miloš Vučević i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Konstruktivan sastanak sa puno pozitivne energije rukovodstvo Srpske napredne stranke imalo je sa članstvom iz Valjeva, Lajkovca, Osečine, Ljiga, Mionice i Uba. Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo zahvaljuje se na ukazanoj prilici da radni sastanak Okružnog odbora Kolubarskog okruga SNS bude održan u Valjevu, a veliki broj prisutnih u Centru za kulturu Valjevo je dokaz koliku podršku ima Srpska napredna stranka na čelu sa Milošem Vučevićem i predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem.

Živela Srpska napredna stranka! Živela Srbija!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X