јул 27, 2024
Valjevo

Urađen mini pič teren za mali fudbal na Petom puku

Podelite post:

 

 

Na veliko zadovoljstvo svih građana Valjeva, urađen je mini pič teren na Petom puku, a prema rečima Vladimira Miškovića, člana Gradskog veća, u naredom periodu očekuje se završetak radova istog terena i u Prvoj osnovnoj školi.

„Ono što smo najavljivali, to smo i uradili. Realizovan je teren sa veštačkom travom za mali fudbal na Petom puku, a uskoro očekujemo da i u Prvoj školi bude u potpunosti saniran isti takav teren. Na zadovoljstvo i korist svih sugrađana, a s obzirom na to da znamo koliko se koriste svi tereni za fudbal, bez obzira da li su to mali tereni sa veštačkom travom ili veliki tereni sa prirodnom travom, znamo da će ovo znatno obogatiti sportsku ponudu i na ovaj način nastavljamo sa saniranjem, popravljanjem i novom sportskom infrastrukturom u našem gradu“, kazao je Mišković.

Radove na mini pič terenu na Petom puku realizovala je Ustanova za fizičku kulturu „Valis“, a kompletni radovi su koštali 4.380.000,00 dinara sa PDV-om.

„Urađena je kompletna rekonstrukcija mini pič terena na Petom Puku, što podrazumeva sanaciju ograde (zamena oštećenih daski i farbanje kompletne ograde), kao i skidanje stare, a zatim postavljanje nove visokokvalitetne veštačke trave u najvišem standardu“, naglasio je direktor UFK „Valis“ Željko Ostojić.

Pored radova na mini pič terenu na Petom puku, UFK „Valis“ je realizovala i radove na rehabilitaciji travnate podloge na terenu na Gradcu, a kompletirano je i postavljanje stadionskih stolica na stadionu Pećina.

U saradnji sa Poljoprivrednom školom i Institutom za krmno bilje Kruševac, rehabilitovana je travnata podloga na terenu na Gradcu. Time je teren doveden u stanje koje omogućava nesmetano održavanje treninga i utakmica. Takođe, na stadionu Pećina (tribina do parka), kompletirano je postavljanje stadionskih stolica. U drugoj fazi postavljeno je novih 850 stolica, a cena stolica iznosi 1.060.800,00 dinara sa PDV-om“, zaključio je Ostojić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X