мај 6, 2024
Valjevo

31.Povlen reli od 16. do 17. septembra.

Podelite post:

 

 

Foto: Arhiv

Tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju – Povlen reli, održaće se 16. i 17. septembra.

Start je zakazan za subotu od 9h na keju Kolubare, ispred “Istraživača“. Trasa ovogodišnjeg relija vodi nas obroncima valjevskih planina sve do obale reke Drine gde je cilj prvog dana.

Cilj drugog dana je u Valjevu, gde če biti uručeni pehari i medalje za najbolje. Ovo je već treća godina za redom kako Povlen reli ima novi koncept, gde se, osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, pozivaju i vlasnici SUV vozila da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Trase su organizovane u dve kategorije, „4×4/Avantura“ i „SUV/Turizam“, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji. Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih.

Za učesnike koji vole izazove, prvi dan relija biće organizovan Poligon – specijalan brzinski ispit, na kojem pored brzine su potrebne i specijalne veštine vožnje u terenskim uslovima.

Sve informacije o reliju i prijavama mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook. Za više informacija  možete kontaktirati na info@povlenreli.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X