април 14, 2024
Valjevo

VPO: “Tešnjar ima budućnost!“

Podelite post:

 

VPO izdao je saopštenje povodom, kako navode, da se nebrigom nadležnih organa stara gradska čaršija urušava pred našim očima, a Tešnjarci trpe dugogodišnju torturu jer je njihov kraj pretvoren u leglo vikend-bahanalija svake vrste koje su se otele kontroli. Slična situacija je u drugim delovima centralne gradske zone, gde je grad doveden na rub propasti. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Tešnjar, biser našeg grada, nebrigom nadležnih organa doveden je na rub propasti. Stara gradska čaršija urušava se pred našim očima, a Tešnjarci trpe dugogodišnju torturu jer je njihov kraj pretvoren u leglo vikend-bahanalija svake vrste koje su se otele kontroli. Slična situacija je u drugim delovima centralne gradske zone.

Vreme je da svi zajedno kažemo dosta, vreme je da nadležni organi počnu da primenjuju zakonske propise i to bez izuzetka!

I zato pozivamo građane Valjeva kao i predstavnike medija na javnu tribinu “Tešnjar ima budućnost!“, koja će se održati u petak 29.09.2023. godine u sali restorana “Jefimija“ u Ul. Birčaninovoj 40, sa početkom u 20,00 časova, na kojoj tribini ćemo čuti ne samo probleme sa kojima se suočavaju žitelji ovog dela grada, već će organizator tribine udruženje Valjevski pokret otpora izneti kompletan predlog strategije očuvanja i razvoja stare gradske čaršije koju smo pripremili zajedno sa našim sugrađanima.

Neka svaka ulica i trg našeg grada budu valjevska Agora!

VALJEVSKI POKRET OTPORA“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X