мај 24, 2024
Valjevo

Besplatne edukacije o online trgovini: Ananas karavan stiže u Valjevo

Podelite post:

 

 

Proširite znanje o online trgovini: Ananas karavan u Valjevu.

Oktobarski e-commerce karavan u Valjevu .

Prvi oktobarski Ananas karavan “Kliknite sa kupcima” posetiće Valjevo, 11. oktobra 2023. godine, u Sali Regionalne privredne komore, na adresi Karađorđeva 64. Početak programa zakazan je za 12 časova. Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ pruža mogućnost svim građanima da besplatno saznaju više o online trgovini. Tokom ove edukativne radionice, svi zainteresovani dobiće informacije o važnosti online prodavnica za poslovanje, kao i o faktorima koji motivišu kupce da kupuju putem interneta, ali i onima koji ih odvraćaju. U okviru edukacije posebno će biti predstavljene pogodnosti koje mts pruža biznis korisnicima.

Kompanija Ananas je pokrenula projekat pod nazivom „Kliknite sa kupcima“ u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa  ciljem da podrži i podstakne domaću privredu, kao i buduće poslovne partnere, putem pružanja podrške i saveta u vezi sa online prodajom.

Karavan „Kliknite sa kupcima“ obuhvata potpuno besplatne edukacije koje su namenjene svima koji žele da saznaju više o svetu  E-commerce-a. Ove edukacije pružaju najnovije informacije o funkcionisanju online prodaje, bez obzira na to da li korisnici planiraju da pokrenu svoju vlastitu online trgovinu ili žele da unaprede već postojeću. Prisutni će ovladati dragocenim znanjima i korisnim savetima koji će im pomoći da se prilagode brzim promenama na tržištu i iskoriste sve prednosti koje online prodaja pruža, uključujući nove trendove i tehnologije.

Zainteresovani za karavan u Valjevu, svoje prisustvo mogu potvrditi klikom na link Kliknite sa kupcima,  dok ostali registracijom mogu da prijave svoj grad za naredne edukacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X