јул 27, 2024
Valjevo

DS Mionica: Sačuvajmo Mionicu!

Podelite post:

 

 

Mioničke demokrate u saopštenju za javnost  upozoravaju  da je haos u lokalnoj upravi opštine Mionica došao na naplatu meštanima. Saopštenje Opštinskog odbora Demokratske stranke Mionica prenosimo u celosti:

„Pre par dana bili smo svedoci u selu Robaje da je iz vodovodne cevi izvučena uginula životinja u stanju raspada, što je ogromna opasnost po javno zdravlje. Izražavamo bojazan da o ovome i drugim krucijalnim stvarima na području naše opštine nema ko da brine. Nakon objava na društvrnim mrežama, da se netrpeljivost među čelnicima vladajuće stranke usijala do fizičkih obračuna i sve češćih vesti iz Mionice, koje pune crnu hroniku, o rasulu svedoče i sledeće informacije: načelnica opštinske uprave podnela je ostavku, takođe i direktor Javnog komunalnog preduzeća. Dao je otkaz. Odlično. Vrlo je neodgovorno i opasno i to što je, prema našim informacijama, zaposleniz iz ovdašnjeg vodovoda,  zadužen za kontrolu vode, na godišnjem odmoru, a niko drugi nije angažovan da ga zamenjuje. Rizik po zdravlje ljudi abnormalan! Ali, očigledno nikoga nije briga!

Izražavamo bojazan da će posledice javašluka i rasula, nastale kulminacijom netrpeljivosti unutar vladajućih redova, meštane nadalje koštati još više. Naše je ubeđenje da privid ikakvog upravljanja Mionicom traje samo  zahvaljujući zajedničkim koruptivnim interesima nekolicine čelnika. Mioničane to košta dostojanstvenog i bezbednog života, dostojnog čoveka.

Demokratska stranka poziva građane Mionice da zajedno pružimo otpor, da se suprotstavimo daljem razaranju naše Opštine i sačuvamo je zaista za svu našu decu.

OO Demokratske stranke Mionica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X