април 15, 2024
Valjevo

Darko Glišić je reizabran za predsednika Izvršnog odbora SNS, takođe izabrani su novi članovi GO i Predsedništva

Podelite post:

 

 

Sednica Glavnog odbora SNS Foto:TANJUG/FOTO SNS

Na današnoj sednici Glavnog odbora SNS za predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, ponovo je izabran dosadašnji predsednik Darko Glišić.  Nakon izbora 2016. i 2021. godine, Srpska napredna stranka je treći put ukazala čast i poverenje Darku Glišiću.

Srpska napredna stranka održala je danas sednicu Glavnog odbora, na kojoj je bilo reči o aktuelnoj političkoj situaciji, položaju Srbije u veoma složenim međunarodnim okolnostima, borbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije da se očuvaju mir i stabilnost u zemlji, a posebno da se sačuvaju životi građana i da se dalje utiče na rast njihovog životnog standarda.

Pored toga, na sednici su izabrani novi članovi Glavnog odbora i članovi Predsedništva, a izabrani su i potpredsednici Glavnog odbora – Ana Brnabić, Nevena Đurić, Irena Vujović, Vladimir Orlić, Siniša Mali, Aleksandar Šapić i Marko Đurić, kome je mandat zamrznut zbog obavljanja javne funkcije.

Darko Glišić je reizabran za predsednika Izvršnog odbora.

Izabrano rukovodstvo i članovi Glavnog odbora izrazili su spremnost za održavanje vanrednih izbora 17. decembra, kako bi Srbija nastavila da se razvija, da se gradi, da radi i da sigurnim korakom nastavi put u budućnost.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X