април 18, 2024
Valjevo

SNS: U Srbiji odlučuju gradjani i to svojom voljom

Podelite post:

 

Licemerno je da neko ko je godinama bio na vlasti i kome je vlast služila isključivo za lično bogaćenje, sada drži slovo o napretku Srbije, navodi se izmedju ostalog u saopštenju za javnost  GrO  SNS u Valjevu . Saopštenje prenosimo u celosti:

„Licemerno je da neko ko je godinama bio na vlasti i kome je vlast služila isključivo za lično bogaćenje, sada drži slovo o napretku Srbije.

Tokom vladavine Dragana Đilasa, naša zemlja bila je na rubu propasti. Narod ponižen, bez posla, u strahu od svakog narednog dana, strepeći za živote svojih porodica koje nisu mogli da prehrane.

U svom ustaljenom „političkom“ maniru, Đilas nastavlja da iznosi laži i obmanjuje građane Srbije.

Samo, građanima Srbije je dobro poznato da opozicija osim laži i „mrzim Vučića“, ništa drugo i nema da ponudi Srbiji.

Stvar je u tome, što Đilas nikako sebi ne može da prizna istinu, a to je da je Srbija danas ekonomski jaka i stabilna zemlja, koja može da ispuni svako obećanje i koja pronalazi rešenje za svako pitanje od koga zavisi životni standard naših sugrađana.

Nisu davali pomoć građanima, a znaju da se rugaju na temu akcije „Bolja cena“, nisu ulagali u auto-puteve, bolnice, decu i mlade, ali su ulagali isključivo u sebe. Jedino što rade jeste da iznose predloge kako bi moglo drugačije, ali to isto nisu primenjivali dok su bili na vlasti.

O Đilasu i njemu sličnim ljudima, može da se govori vrlo opširno, ali na takve ljude ne vredi trošiti reči. Oni su svojih pet minuta imali i ništa nisu uradili za građane Srbije, a u Srbiji odlučuju upravo ti građani i to svojom voljom.

Srbija zahvaljujući Aleksandru Vučiću danas vodi samostalnu, slobodnu i nezavisnu politiku, što pojedini ljudi nikada neće razumeti!

GrOSNS Valjevo“

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X