јул 27, 2024
Valjevo

Valjevska Toplana zvanično je počela sa grejnom sezonom

Podelite post:

 

 

Foto: Arhiv

Valjevska Toplana zvanično je počela sa grejnom sezonom juče – 15 oktobra, uz uveravanje nadležnih da su obezbeđene dovoljne količine energenata za ceo grejni period – do 15. aprila. Kako je najavljeno za sada neće biti povećanja  cene  grejanja.

Tople probe i remont su obavljeni ranije, zbog niskih temperatuira, grejanje je počelo u većini gradova u Srbiji.

Kako je ranije najavljeno povećanja cena grejanja neće biti u ovoj grejnoj sezoni, a kada u Valjevo stigne gas cene mogu biti i niže od sadašnjih, kaže direktor Toplane Gagić.

„Zaključkom Vlade Srbije odredjeno je da i Toplana i Krušik budu u prioritetu kada je dolazak gasa u pitanju. Kod nas malo sporije stvari idu kada je eksproprijacija u pitanju , ali po meni gas bi trebalo da stigne , a ko ne na proleće do nas onda za sledeću grejnu sezonu sigurno“, najavio je Gagić u gostovanju na TVa plus Televiziji.

Kada su investicije u pitanju Gagić posebno izdvaja priključenje kasarne „Živojin Mišić“ za šta je ministarstvo zaštite životne sredine opredelilo  25.158.000 dinara koje je u toku . „Najpre njihova ambulanta , a potom i ostatak . I to ide onako kako je predvidjeno“, rekao je Gagić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X