јул 27, 2024
Valjevo

Igrom do osmeha i aplauza

Podelite post:

 

U subotu, 28. oktobra Sportska sala Student je bila ispunjena lepotom plesne umetnosti. Uz iskusne plesače na sceni su bili i oni kojima je ovo prvi javni nastup, prva diploma i medalja. Bili su plesače od 3 do 17 godina, iz Beograda, Novog Sada, Pančeva, Smederevske Palanke, Obrenovca, Lazarevca, Uba, Lajkovca, Koceljeve i Valjeva. Ljubitelji plesa u Valjevu bili su prilici da uživaju u lepoti pokreta balerina u 47. različitih koreografija modernog i džez baleta ali i isto toliko različitih kostima od 11,30 pa sve do 17,00 sati. Na sceni je igralo skoro 500 plesača.

U subotu su plesači bili primećeni na mnogim mestima u gradu, kako žele da zabeleže fotografiju za uspomenu i van plesnog podijuma. Ni povremena kiša ih nije sprečila od planiranih aktivnosti. Put ih je najviše vodio do Narodnog muzeja, Tešnjara, Spomenika Desnke Maksimović i Živojina Mišića…

Plesači su bili izuzetno zadovoljni već tradicionalno dobrom organizacijom festivala Studija M i već najavili dolazak na 10. festival koji će se održati 26. oktobra 2024. godine u renoviranom Centru za kulturu Valjevo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X