јул 27, 2024
Valjevo

SNS prva predala RIK-u izbornu listu

Podelite post:

 

Predsednik izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić predao je Gradskoj izbornoj komisiji listu „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane“ za izbore za narodne poslanike i za izbore u Beogradu.

Predaji je prisustovala premijerka Ana Brnabić, koja je poverenica Gradskog odbora SNS Beograd i predsednik Privremenog organa Grada Beograda i potpredsednik Glavnog odbora stranke Aleksandar Šapić.

SNS je prva stranka koja je predala izbornu listu RIK-u, uz koju je dostavila i 92.637 potpisa podrške građana.

Nosilac liste je predsednik Srbije i član SNS-a, Aleksandar Vučić, a prvi na listi je Miloš Vučević.

Vučić: Skoro 100 000 potpisa građana, znak da moramo da radimo još više

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je svim građanima Srbije koji su juče potpisali podršku za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i oborili sve rekorde u prikupljanju potpisa, dodavši da je to znak njegovoj stranci da mora da radi još više.

„Veliko hvala, jer u dva, tri ili četiri sata koliko su potpisi prikupljani, svi rekordi su oboreni. Gotovo 100.000 potpisa je prikupljeno. Uz komplikovane procedure, to pokazuje želju našeg naroda i želju svih vas, ne samo da nastavimo da radimo već da obezbedimo sigurnost i budućnost za našu Srbiju“, poručio je Vučić u video snimku objavljenom na instagram nalogu @avucic.

Foto: Tanjug

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X