мај 28, 2024
Valjevo

Vučević u Valjevu: Izbori pred nama su sudbonosni, Srbija ne sme da stane!

Podelite post:

 

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević nakon obilaska rekonstruisane kotlarnice u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“, obratio se na skupu Srpske napredne stranke u punoj sali gradske uprave u Valjevu.

Опис није доступан.

Govorio je zajedno sa potpredsednicom Glavnog odbora SNS, Irenom Vujović i gradonačelnikom i predsednikom GO SNS-a u Valjevu Lazarom Gojkovićem.

Опис није доступан.

Na početku je predsednik Vučević zahvalio prisutnima na svemu što su do sad radili i uradili za Valjevo, Kolubarski okrug i celu Srbiju.

Опис није доступан.

Podsetio je prisutne da su predstojeći izbori sudbonosni:

– Izbori koji su pred nama su sudbonosni izbori. To nisu izbori za fotelju više, nije neka statistika. Sa jedne strane imate našu listu Aleksandr Vučić – Srbija ne sme da stane, sa programom, idejom, sa nekim rezultatima.

Da li može bolje – uvek može bolje. A sa druge strane imate sve ostale liste: ove lažne evropejce koje predvodi Marinika Tepić, Miku Aleksića iz G17+, one koji su opljačkali i porobili Srbiju dok su bili na vlasti, i ove lažne patriote koje priznaju Kosovo. Njihov program je program mržnje, oni napadaju roditelje i decu predsednika Vučića. Zato 17. decembra odlučujemo da li želimo Srbiju koja neće stati ili Srbiju koja ide u ponor.

Zato 17. decembra odlučujemo da li želimo Srbiju koja neće stati ili Srbiju koja ide u ponor. 17. decembra uzdignute glave broj 1 – Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane – naveo je Vučević.

Опис није доступан.

17. decembra uzdignute glave broj 1 – Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

Опис није доступан.

Foto: valjevonadlanu.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X