јул 27, 2024
Valjevo

POKRET SAD !

Podelite post:

 

 

’’Pokret Sad’’ je grupa građana, čije je osnivanje pokrenuto sa idejom da je neophodno DRUGAČIJE političko delovanje kako bi se konačno stalo na put korupciji, zloupotrebi vlasti i javnih reaursa na štetu velike većine građana Valjeva.

‘’Pokret Sad’’ okuplja ostvarene i časne ljude koji imaju svoje profesije i poslovne karijere, ljude koji su zainteresovani za unapređenje uslova života svih građanki i građana Valjeva.
Građani pune budžet grada Valjeva i vlast je dužna da u skladu sa prioritetima pravi i podnosi izveštaj gde i kako se raspoređuju narodne pare.

Nijedna politika ne daje nikom ništa! Budžet je vlasništvo svih građana i građanki Valjeva i svaka politika ima odgovornost da isti rasporedi po zakonu.

Ako nam građani ukažu poverenje nikakve osvete, ni progona, neće biti, ali će biti – ODGOVORNOSTI I ZAKONITOSTI U RADU!

Svako treba da odgovara za svoja dela a posebno za nedela. Ključni zadatak svakog novopostavljenog funkcionera će biti da napravi reviziju rada svog prethodnika i to tako što će se angažovati spoljni revizori koji će taj posao obaviti profesionalno i nepristrasno.

Za sve za koje se dokaže da su učinili krivična dela, nema abolicije i zaštite. Tužilaštvo i sudovi će moći bez pritisaka da rade svoj posao.

Stoga pozivamo sve građane i građanke Valjeva koji osećaju nepravdu ili su ugroženi na bilo koji način da nam se pridruže. Pozivam i da nam pomognu da zajedno budemo POKRETAČKA SNAGA koja će put ka socijalno odgovornom Gradu, u kome se poštuju osnovna ljudska prava i slobode, učiniti nepovratnim.

dr stomatologije Snežana Mijatović, osnivač
dipl. pravnik Đorđe Pavlović, osnivač

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X