јул 17, 2024
Valjevo

Ulepšani bolnički dani

Podelite post:

 

Vreme darivanja povodom novogodišnjih i božićnih praznika prilika je da se ulepšaju bolnički dani svim pacijentima, a posebno osetljivoj pedijatrijskoj populaciji. Odsek dečje hirurgije, Službe hirurgije, Zdravstvenog centra Valjevo, zbrinjava, pruža lečenje i negu za pedijatrijsku populaciju Kolubarskog okruga.

Zbog zdravstvenih stanja koja zahtevaju nekada i duži boravak i hospitalizaciju, zaposleni medicinski radnici se trude da deci i mladima boravak bude što prijatniji, pa se osim medicinskog dela nege, vodi računa da ambijent bude što prijatniji. Na inicijativu sestra, Odseka dečje hirurgije, Svetlane Bojinović i Tanje Milošević, koje su kontaktirale donatora Željka Plavšića vlasnika preduzeća „Una“ iz Valjeva, za mališane je obezbeđena donacija u vidu kvalitetne moderne posteljine zanimljivog dizajna koja im svakako bolničke dane čini prijatnijim.

Osim posteljina, od firme „ PCTEL“ d.o.o. iz Mionice, dobijeno je dečije posuđe. Donator Plavšić iz preduzeća „Una“, koji se rado odazvao ovoj akciji, osim posteljine obezbedio je i peškire i bade mantile za najmlađe pacijente dečje hirurgije, a povodom Božića najradosnijeg hrišćanskog praznika svoj deci koja u budu hospitalizaovana upriličiće poklon paketiće prigodnog sardžaja.

Ustanova vodi kontinuiranu brigu na poboljšanju opštih uslova rada i boravka u bolnici, koliko to mogućnosti dozvoljavaju i ovom prilikom još jednom izražavamo  zahvalnost  svim ljudima dobre volje koji su do sada prepoznali naše napore i  pomogli u stvaranju boljih uslova za lečenje pacijenata i rad medicinskog osoblja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X