јун 16, 2024
Valjevo

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Valjeva

Podelite post:

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković u ime Grada Valjeva i u svoje ime, uputio je čestitku svim građanima Valjeva povodom nastupajuće Nove 2024. godine.

„Dragi moji Valjevci, uđimo ponosni u Novu godinu. Vašim porodicama i Vama želim da uplovimo u nove uspehe, zdravi, srećni, nasmejani i puni vere u naše snove, jer mi naše snove ostvarujemo.

Poštovani sugrađani, mi zajedno stvaramo bolju budućnost i kroz angažovanje pojedinaca i kolektiva napredujemo. Od našeg truda i posvećenosti zavisi kakve će prilike biti stvorene u budućnosti, a s obzirom na to da smo postavili čvrste temelje prethodne godine, izvesno je da će 2024. godina biti još jedna uspešna godina za naš grad. Bolji kvalitet života za sve građane Valjeva nam je prioritet, tako da ćemo svim raspoloživim kapacitetima i resursima u godini koja je pred nama nastaviti da unapređujemo našu zajednicu.

Budimo otvoreni jedni prema drugima, imajmo strpljena i snage opraštanja. Naše voljeno Valjevo neka nam bude na prvom mestu.

Svim građanima čestitam Novu 2024. godinu, uz najlepše želje za dobro zdravlje, radost, mir i blagostanje“, kaže se u novogodišnjoj čestitki gradonačelnika grada Valjeva Lazara Gojkovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X