април 27, 2024
Valjevo

TO Valjevo na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Podelite post:

 

Turistička organizacija predstaviće turističku ponudu grada Valjeva na 45. Međunarodnom sajmu turizma koji će od 22. do 25. februara biti odžavn u Beogradu pod sloganom AVANTURA POČINJE OVDE! 

Najznačajnija turistička manifestacija celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta jedan je od poslovnih stubova Beogradskog sajma i celokupne srpske turističke privrede.

Posetioci će moći da se upoznaju sa najznačajnijim istorijskim znamenitostima, manifestacijama i atrakcijama, kao i sa ponudom seoskog turizma.

Tradicionalno predstavljanje najznačajnijih kulturno-istorijskih znamenitosti Valjeva i okoline, smeštajnih kapaciteta, manifestacija, vinske i rakijske kulture valjevskog kraja, i ove godine očekuje posetioce Sajma turizma u Beogradu.

Štand Gradske turističke organizacije Valjevo biće smešten u hali 4 Beogradskog sajma.

Najveća turistička manifestacija u regionu okupiće više od 400 učesnika iz 27 zemalja sveta. Zemlja partner 45. Sajma turizma u Beogradu je Grčka. Sajam počinje u četvrtak, 22. februara i traje četiri dana.

Turizam ima značajan uticaj na ekonomiju i spada u snažne pokretače privrednog rasta i razvoja, stvarajući sinergiju između srodnih sektora i doprinoseći ukupnom prosperitetu zemlje.

Beogradski Sajam turizma, kao najposećeniji sajam turizma regiona i šire kroz veliki broj poslovnih gostiju i B2B aktivnosti, čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponuda i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Promocije popularnih i dostupnih aranžmana, privlačenje posetilaca i putnika ka novim destinacijama, ali i podsticanje ekonomske aktivnosti koje se odvijaju tokom sajamskih dana, reflektuju se potom na čitavu turističku godinu koja po pravilu biva obeležena aktuelnim Sajmom turizma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X