мај 24, 2024
Valjevo

Lični razvoj i osnaživanje za tržište rada – besplatne radionice

Podelite post:

 

Proleće je idealno vreme za pozitivne promene i postavljanje novih ciljeva. Ukoliko ove godine želite da radite na sebi, iskoristite jedinstvenu priliku i prijavite se za Radionice ličnog razvoja!

Naše radionice nisu obična obuka za lični razvoj. To je putovanje koje će Vam omogućiti da istražite svoje potencijale, da prevaziđete lične barijere i strahove i da se osnažite za lične i profesionalne izazove.

Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da se priključite:

Naš tim stručnjaka koristi inovativne metode i alate iz oblasti ličnog razvoja kako bi vam pomogli da brže i efikasnije ostvarite poslovne ciljeve;

Trenutno stanje na tržištu rada i utvrđivanja potreba poslodavaca otvorilo je nove prilike za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Između ostalih, neophodne veštine za uspešno pronalaženje i zadržavanje posla jesu veštine komunikacije, pisanja CV-ija i motivacionog pisma, timskog rada;

Upoznaćete istomišljenike koji takođe teže ličnom razvoju i zapošljavanju;

Naučićete praktične veštine koje možete odmah da primenite kako u svakodnevnom životu, tako i na tržištu rada.

Radionice su besplatne! Prostor je pristupačan! Nema izgovora – prijavite se odmah!

Rok za prijavu je 11.3.2024 do 16h. Broj mesta je ograničen! Ne oklevajte, popunite prijavni formular klikom na OVAJ LINK!

Zajedno prolazimo dvadeset radionica. Ciklus radionica je podeljen u 3 modula:

Slika o sebi (upravljanje emocijama i stresom, stavovi i predrasude, rešavanje konflikata…),

Veštine komunikacije (verbalna, neverbalna i asertivna komunikacija, aktivno slušanje…),

Poslovne veštine (timski rad, pisanje CV-a, procedure prijave za posao, simulacije razgovora za posao i sl.).

Radionice će se održavati svakog drugog radnog dana od 10h do 12h, u prostorijama Caritasa Valjevo. Početak je predviđen za 20.03.2024.

Za dodatne informacije pozovite nas na broj: 0603065404 ili nam pošaljite e-mail na marija@caritas-valjevo.rs

U slučaju da niste u mogućnosti da učestvujete na radionicama, svakako možete zakazati invididualni razgovor sa savetnicama na napred navedene e-mail adrese i telefon.

Radionice se realizuju u okviru projektaPosao po meri – ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Drugi partneri projekta su Karitas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X