јун 18, 2024
Valjevo

POKS: Ko predsedniku Gradskog odbora POKS-a Valjevo seče gume?

Podelite post:

 

Povodom seče guma na automobilu predsednice GrO POKS-a u Valjevu Mariji Ilić, GrO POKS-a dostavio je izjavu predsednice koju prenosimo u celosti:

„Neposredno nakon našeg izlaganja o kladionicama, isečene su mi gume na automobilu. Ostaje dilema da li to radi neko kome je POKS trn u oku ili je stvar, pak, mog angažovanja oko kladionica. Nakon drugog sečenja mojih guma, koji se desio dva dana nakon prvog, alarmirala sam policiju, gde su mi rekli da će biti pregledani snimci sa nadzorne kamere, koja pokriva parking mesto.

Takođe, vulkanizer je potvrdio da je reč o namernom činu, verovatno iz čiste zlobe ili zavisti, a možda čak i iz osvete, shodno činjenici da smo tražili zabranu otvaranja novih kladionica. Uprkos svemu, čak i da se utvrdi da su ovaj čin uradili drugi politički akteri ili, pak, neko iz kladionica, mi nećemo prestati da radimo istim tempom. Podsećamo, mi smo obećali gospodstvenu kampanju, bez prljavih radnji, a nećemo prestati ni da se borimo za omladinu i suzbijanje najteže bolesti zavisnosti. O novim detaljima istrage, koju će sprovesti policija, obavestićemo medije“, izjavila je Predsednica GrO POKS Valjevo, Marija Ilić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X