јун 15, 2024
Valjevo

Vučić u poseti selu Pambukovica

Podelite post:

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u poseti selu Pambukovica nadomak Uba i predsednik RS Milorad Dodik, dok obilazak sela pomno prate mnogi novinari i kamere iz cele Srbije.

Опис није доступан.

Ovom prilikom Vučić je razgovarao sa starosedeocima ovog sela i istakao da će se u narednom periodu ulagati u lokalne puteve, kao i da je bitan svaki stanovnik Pambukovice! 

Predsednik je na početku pozvao meštane da oni sednu za sto gde je predviđeno posluženje za ministre i druge funcionere.

Опис није доступан.

Potom su meštani pohrlili da pozdrave i zagrle predsednika i požele dobrodošlicu.

Опис није доступан.

Na pitanja novinara,on je istakao i kako su veliki pritisci na našu zemlju i kako bi iz raznih zemalja da uređuju stvari u našoj zemlji.

„Ako im ne služite, već služite interesu svog naroda, bićete pod pritiskom. Ali ja sam im rekao da mi nije važniji jedan Šenah, Šider od Pambukovice. Svaka kuća i svaka osoba u Pambukovici mi je važnija od njih. Kada budem štitio interese Srbije uvek ću imati svakog od vas u glavi. Danas sam pozvao i predsednika RS, Milorada Dodika. Hteo sam da imate dvojicu predsednika ovde. Ovde gde su snimane Kamiondžije, da budu dvojica predsednika da svi vide koliko nam je stalo,“ rekao je Vučić.

U znak dočeka postavljen je transparent sa natpisom „Pambukovici je najvažniji Vučić“.

Опис није доступан.

Kako je rekao, za Đurđevdan želi slike završenih radova to jeste otvaranja puta do Uba. Nakon završetka puta Pambukovica Ub, radiće se put  Valjevo- Šabac.

„Ovde su divni ljudi, dobri domaćini, i nisu zainteresovani za ono što govore centri sa strane. Sve što dobiju kao podršku države verujem da mogu poštovati više nego mi svi ostali,“ rekao je Vučić.

Dodao je da će večeras biti donete odluke za izbore.

„Večeras ćemo donositi odluke, saslušali smo sve. Da tu priču završimo,“ rekao je Vučić.

Dodao je da će nakon sastanka obavestiti javnost i o izborima, i o Skupštini.

На слици може бити: 5 особа, људи играју фудбал и људи играју амерички фудбал

Nakon razgovara sa meštanima, predsednik je došao i do stadiona, gde će gledao prijateljsku utakmicu između FK Pambukovice i Stave iz Valjeva.

Опис није доступан.

Susretu sa meštanima prisustvovao je i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar sporta Zoran Gajić, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, predsednik opštine Ub Darko Glišić, državni sekretar u ministarstvu sporta Marko Kešelj i v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Опис није доступан.

Meštanima se obratio i Dodik

Опис није доступан.

„Hvala predsedniku za ovu priliku da budem u ovom kraju,“ rekao je Dodik.

Naveo je da je jutros u devet sati krenuo iz Banja Luke kako bi sada bio u Pambukovici.

Опис није доступан.

„Kao i ovde, narod u Republici Srpskoj uvek je dočekivao predsednika Vučića sa posebnim emocijama,“ istakao je on. Rekao je da je predsednik Aleksandar Vučić podigao Srbiju.

Опис није доступан.

„Srbija se u zadnje vreme mnogo digla. Doći ovde i obećati da se gradi put može samos ređena država. Predsednik Vučić je podigao Srbiju. Ovo o čemu je pričao živimo i mi. Svaki dan nam nešto pričaju. Kažu da ne treba da gledamo u Srbiju, a mi to ne želimo prestati. Važno je da budemo zajedno i slavimo sve naše pobede. Verujem u srpski narod naše države i sve što može da uradi. Vlast treba da ostane snažna, vi ste ovde u Pambukovici dali svoj doprinos,“ dodao je.

Опис није доступан.

Foto: valjevonadlanu.rs

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X