мај 2, 2024
Valjevo

Gradonačelnik Gojković ugostio predstavnike Udruženja boraca Valjevo

Podelite post:

 

Gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković, ugostio je predsednika Udruženja boraca Valjevo Aleksandra Pavića i članove Udruženja, kako bi razgovarali o poboljšanju statusa boraca, porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

Sastanak je održan povodom zahteva koje je Udruženje uputilo Gradskoj upravi grada Valjeva, odnosno gradonačelniku Lazaru Gojkoviću lično.

„Kao i uvek do sada i ovoga puta naišli smo na izuzetno razumevanje, podršku i želju gospodina Lazara Gojkovića da podrži i pomogne rad Udruženja boraca Valjevo i njegove članove. Srdačno se zahvaljujemo gospodinu Gojkoviću i unapred radujemo našoj budućoj saradnji“, kazali su iz Udruženja boraca Valjevo.

Pomenuti zahtevi se odnose na:

Rešavanje stambenih pitanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida koji ih sada koriste kao donaciju, a dobili su ih na korišćenje konkursom i rešenjem lokalnih samouprava, a da se na nivou Republike rešavaju stambena pitanja onih kojima to nije rešeno;

Poboljšanje položaja i statusa boraca na lokalnom nivou, uz određenu pomoć i povlastice shodno zakonskim mogućnostima i parking karte u plavoj zoni za ratne vojne invalide koji nemaju parking karte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X