јул 14, 2024
Valjevo

Počela besplatna pripremna nastava u Mionici

Podelite post:

 

Opština Mionica preko Centra za obrzovanje i razvoj i ove godine obezbedila je besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit za sve osmake na teritoriji opštine.

Časovi iz srpskog jezika i matematike počeli su ove nedelje, do sada je prijavljeno oko 50 učenika,  a očekuje se da će broj biti povećan. Besplatna pripremna nastava se organizuje po četvrti put zaredom, a časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati u popodnevnim satima u prostorijama Srednje škole u Mionici.

– Besplatnu pripremnu nastavu organizujemo i ove godine. Časovi su počeli, a verujem da će se osmaci dobro pripremiti i upisati željene smerove. Cilj ovog programa jeste da se olakša mioničkim prodicama, da roditelji ne moraju da izdvajaju dodatna novčana sredstva za pripremu, već će to osmacima biti dostupno besplatno i u njihovoj opštini- kaže predsednik opštine Mionica Boban Janković i dodaje da se posebna pažnja posvećuje ulaganju u obrazovanje.

U Centru za obrazovanje i razvoj nude se razne mogućnosti i to besplatno. Časovi jezika, plesa, folklora, gimanastike, glume dostupni su mioničkoj deci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X