мај 24, 2024
Valjevo

Javna rasprava povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva

Podelite post:

 

Grad Valjevo je izradio Program razvoja turizma za period od 2023 – 2030. godine, kako bi se uskladio sa Programom razvoja grada, te je i Akcioni plan detaljno razvijen za navedeni period do 2030. godine.

Program razvoja turizma grada Valjeva za 2023 – 2030. godinu pripremljen je u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije, Zakonom o ugostiteljstvu i usaglašen sa usvojenom Strategijom razvoja turizma Republike Srbije. Program je usaglašen i sa Pravilnikom o sadržini i načinu izrade programa razvoja turizma.

Povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva, održaće se javna rasprava u utorak, 9. aprila 2024. godine, u sali Skupštine grada Valjeva, sa početkom u 11 časova.

Glavni cilj Programa je da definiše strateške pravce razvoja turizma grada Valjeva, da doprinese unapređenju njegove konkurentske pozicije na tržištu, kao i opšte uslove za unapređenje turizma. Važan cilj Programa je definisanje koraka za podizanje konkurentnosti turističke destinacije, kao i jasnih koraka i pravaca razvoja do 2030. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X