мај 30, 2024
Valjevo

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

Podelite post:

 

Zbog održavanja krosa „U trci za zdravlje – budimo brži”, odnosno tradicionalne 22. atletske trke „Gradac“, dana 27. aprila 2024. godine, u periodu od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde od brane (raskrsnica Ulice Prve brazde i Višegradske ulice) u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću, uz reku Gradac do „Konjičkog kluba“.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, navedeno je na koji način će se vršiti zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja:

– Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima;

– Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Foto:Grad Valjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X