мај 5, 2024
Valjevo

Gradonačelnik Valjeva ugostio ministra sporta Zorana Gajića

Podelite post:

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković ugostio je danas ministra sporta Zorana Gajića, državnog sekretara Marka Kešelja i predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka. U izuzetno konstruktivnim razgovorima pokrenute su nove inicijative i predstavljeni planovi i programi razvoja sportske infrastrukture u Valjevu.

Gradonačelnik Gojković se najpre zahvalio na poseti i naglasio da grad Valjevo izdvaja značajna sredstva u skladu sa mogućnostima za razvoj sporta i omladine. On je tom prilikom naglasio da je zadovoljan koliko je urađeno u Valjevu kada je reč o sportskoj infrastrukturi i naveo planove za naredni period. Kao najvažnije projekte je izdvojio izgradnju sportskog kompleksa „Senjak“, kao i Halu sportova, koja će prema njegovim rečima biti veoma reprezentativna i maksimalno korišćenja što se tiče svih evropskih i svetskih takmičenja.

Ministar je istakao važnost tretiranja sporta u celini, uključujući i fizičko vaspitanje u školama, vrhunski sport i rekreaciju. Takođe, podržao je gradonačelnika Gojkovića u planovima za naredni period i poželeo mu puno sreće.
Nakon radnog sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Gojković i ministar sporta Zoran Gajić su zajedno sa saradnicima obišli Halu sportova, gde se trenutno održava „Mali sajam sporta“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X