мај 4, 2024
Valjevo

SPC: Prvi maj u Petnici

Podelite post:

 

Kada kažemo Prvi maj, glavna asocijacija nam je vreme koje provodimo sa prijateljima u prirodi. Ove godine će u Valjevu prvi put za Prvi maj biti otvorene kapije SRP Petnica, tako da svi zainteresovani građani imaju priliku da uživaju i opuste se u prelepom ambijentu ovog sportskog kopleksa nadomak Valjeva.

“Želeli smo da otvorimo kapije SRC Petnica za Prvi maj za sve zainteresovane i da, uslovno rečeno, uspostavimo neku novu tradiciju za taj praznik. Da svake godine sugrađani dolaze sa svojim porodicama i prijateljima, da se osećaju ugodno i da SRC Petnica bude prostor koji se mapira i van sezone”, rekao je Željko Ostojić, direktor UFK „Valis“.

Prema njegovim rečima, sve pripreme za Prvi maj su završene. Kompletno je uređena površina celog kompleksa od 5,6 hektara. Ulazak u SRC Petnica na Dan rada je besplatan, a kapije se otvaraju u 7 časova ujutru.

Posetioci će moći da unesu svoju hranu i piće, opremu za roštilj i piknik, sportske rekvizite (lopte, rekete za badminton, frizbi…), društvene igre i slično.

“Akcenat stavljamo na tu tradiciju pravljenja roštilja i piknika za Prvi maj. Ustupamo prostor svim zainteresovanim koji žele da provedu praznik u prirodi. Prostor je idealan za porodice sa malom decom, prelepo je uređen, bezbedan, ograđen, pun zelenila, koji ima i terene za odbojku na pesku, fudbal na pesku, za basket, stoni-tenis i koji ima i teretanu na otvorenom. Ozvučenje će raditi, svakako će biti prijatna muzika, radiće kafići, biće sve isto kao da počinje bazenska sezona. Samo da nas posluži vreme na koje jedino ne možemo da utičemo, jer zaista mislim da će to biti fenomenalno iskorišćen dan za porodično druženje za praznik. Svi Valjevci sa svojim porodicama i prijateljima su dobrodošli”, poručio je Ostojić.

Balon nad olimpijskim bazenom će takođe biti u funkciji, odnosno otvoren za kupače Prvog maja. Balon će se skinuti posle 20. maja, nakon poslednje utakmice VK „Valis Vega“ u Super ligi Srbije.

Ukoliko ste željni boravka u prirodi, ukusnog roštilja ili je Prvi maj idealna prilika da odmorite i napunite baterije, ne sumnjamo da će SRC Petnica ispuniti sva vaša očekivanja.

Foto: valjevo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X