мај 26, 2024
Valjevo

Lista „Aleksandar Vučić-Valjevo sutra“prva predala potpise

Podelite post:

 

IZBORI 2024

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu sa svojim koalicionim partnerima, prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, za lokalne izbore koji su zakazani za 2.jun 2024. godine. Nosilac liste je Lazar Gojković, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo i kandidat za gradonačelnika, koji je i u prethodnom periodu obavljao tu funkciju.

Potpisi podrške prikupljeni su u rekordnom roku i to je najbolji pokazatelj šta naši sugrađani misle o politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Srpske napredne stranke na čelu sa Milošem Vučevićem, nosiocu liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“ Lazaru Gojkoviću, kao i ostalim predloženim kandidatima za odbornike u Valjevu.

„Upravo smo predali listu „Aleksandar Vučić- Valjevo sutra“, koju su u velikom broju podržali svojim potpisima građani Valjeva. Ova lista je okupila široku koaliciju stranaka, koje deluju u našem gradu i kojima je zajedničko to što žele da Valjevo nastavi ubrzani razvoj! Želim da se zahvalim svima koji su podržali našu listu i da pozovem građane Valjeva da izađu na izbore 2. juna i svoj glas daju listi „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, jer to je glas podrške za nastavak svega onoga što smo započeli, uradili i što nas tek čeka“, poručio je nosilac liste Lazar Gojković.

Na listi za lokalne izbore „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, koju čini 51 kandidat, zastupljeni su lekari, penzioneri, sportisti, radnici u kulturi i mnogi drugi, a svi do jednog vredni, odgovorni ljudi, koji su ostvarili značajne rezultate u svojim profesijama i spremni da pomognu u viziji za bolje sutra!

Za Valjevo sutra! Živelo Valjevo! Živela Srbija!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X