јул 27, 2024
Valjevo

Rvački klub Mladost nastupao je na dva turnira

Podelite post:

 

Proteklog vikenda, Rvački klub Mladost nastupao je na dva turnira.

U subotu, u Somboru na memorijalnom turniru Petar Cucuć nastupali su najmladji takmičari u uzrasnim kategorijama do 9,11 i 13 godina godina predvodjeni trenerom Ivanom Gentićem.

Najuspešniji bio je Sava Zivkovic koji je uz tri pobede osvojio prvo mesto u uzrastu U9. Malo je nedostajalo Vukasinu Radovanovicu da dodje do zlata i zadovoljio se drugim mestom (dve pobede i poraz). Pored njih Mihailo Mojic  do 13 godina, Viktor Subotic do 11, Zivkovic Vasilije U11 osvojili su bronzano odličje. 

U nedelju, u Leskovcu održano je Prvenstvo Centralne Srbije u slobodnom stilu gde je RK Mladost izdominirao u uzrastu kadeta gde je drugoplasirani tim imao duplo manje bodova na rang listi klubova. 

,,Veliko zadovoljstvo je videti naše najmladje sa zlatnim odličjima. Takodje, ekipna titula naših kadeta dokazuje da smo na pravom putu. Uskoro nas očekuje početak Prve lige i nastavak takmičarske sezone dok u medjuvremenu podizemo nivo forme mini kampovima i vikend pripremama. Očekujemo još puno medalja do kraja sezone“

Bojan Marić, predsednik

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X