јул 27, 2024
Valjevo

Ujedinjeno Valjevo može: „Izadjite 2. juna, glasajte i donesite Valjevu sVAnuće“

Podelite post:

 

Ujedinjeno Valjevo može završnu konvenciju pred predstojeće izbore održala je u Holu Centra za kulturu. Konvenciji su pored lokalnih lidera partija članica koalicije prisustvovali i pojedini lideri i narodni poslanici opozicionih partija. Ivan Manić kandidat za gradonačelnika poručio je građanima Valjeva „Izadjite i glasajte 2. juna, donesite Valjevu svanuće“. Miodrag Gavrilović potpredsednik DS-a kaže da bi Valjevo moglo biti primer Srbiji.

Опис није доступан.Miodrag Gavrilović

„Čućemo i videti da je Valjevo izvor novih vrednosti da u Valjevu dolazi svanuće i ovde izvire jedan novi način vodjenja politike i ovaj grad biće primer svim opštinama u Srbiji. U ova poslednja dva meseca , nije postojalo u istoriji političkog života u Srbiji takvo jedinstvo i zato Valjevo treba da bude ponosno što ima jednu ozbiljnu alternativu za koju mogu da glasaju i zato treba sa osmehom da izadju na izbore i glasaju“, rekao je Gavrilović

Na pitanje Vamedie da prokomentariše stav koji je iznela Marinika Tepić u gostovanju na N1 u kom je izmedju ostalog i za Valjevo rekla da neće pobediti   Gavrilović kaže: „U politici morate da verujete jer kada verujete i pred sobom imate plan , a u Valjevu su pokazali da imaju pa  nema razloga da verujete drugačije . U Valjevu će svanuti nego šta“.

Poslanica Zeleno Levog fronta u Skupštini Srbije i kandidat za odbornika na listi Biram borbu za Zvezdaru Marina Mijatović, inače iz Valjeva kaže da je jedinstvo pokazatelj vrednosti.

Опис није доступан.Marina MIjatović

„Najbitnije je da su se svi ujedinili i da je to mnogo veća snaga , da će biti mnogo bolje nego ranije . Drago nam je da vidimo da postoji jedna jedinstvena koalicija sa jedinstvenim programom i stavom i zato mislim da ćemo uspeti da skinemo ovu vlast ovde sa lokala i d aće valjevo biti primer da smo mnogo jači i da smo zajedno. Ako se to ne desi , nastavljamo borbu i kampanju“, rekla je Mijatović.

Miloš Parandilović lider Novog lica Srbije novinarima je rekao da je došao u Valjevo jer je vreme da Valjevu svane.

Опис није доступан.Miloš Parandilović

„Grad Valjevo ima najizglednije šanse da obori vlast SNS-a, Dvanaest godina lobotomije , 12.godina iživljavanja Aleksandra Vučića , Andreja Vučića, Ane Brnabić, Siniše Malog , Darka Glišića. Mislim da je došlo vreme za kraj , došlo je vreme da se kartel obara. Mislim da Valjevci i Srbi uopšte nemaju kud više nazad , da je odavde pobeglo sve što je vredelo da oni i dalje pokušavaju da i ovo malo dobre dece što je ostalo u ovoj zemlji da im svojim nepružanjem prilike oteraju iz ove zemlje . Mi imamo evakuacije iz Srbije , odavde niko ne ide zato što je besan već što se u ovoj zemlji ne vrednuje marljivost , znanje i rad već ovoj zemlji trebaju poltroni i botovi i jer je ova zemlja postala mafijaška tvorevina , a Aleksandar Vučić poslednji diktator u Evropi“, rekao je Parandilović.

Uroš Djokić narodni poslanik Narodnog pokreta Srbije kaže da je Valjevo prvi grad u Srbiji koji je shvatio neophodnost udruživanja opozicije.

Опис није доступан.Uroš Djokić

„U Valjevu Udružena opozicija je stala na stranu gradjana jer mi odavno imamo situaciju da Valjevom ne upravljaju Valjevci da se političke odluke koje se tiču gradjana Valjeva donose van ovog grada i opozicija je u Valjevu konačno shvatila da smao ujedinjeno može da promeni stabnje stvari. Po istraživanjima koje sam gledao u Valjevu opozicija ima blagu prednost i to jeste pokazatelj da u narednih par dana pokušaju da dodju do svojih birača i još jednom ljudima kažu koliko je važno da izadju na izbore“, rekao je Djokić.

Kandidat za gradonačelnika Ivan Manić istakao je da je ponosan na kmpletnu kampanju i sve ljude koji su se uključili.

Опис није доступан.Ivan Manić

„Na prvoj održanoj konferenciji bilo je pitanje da nismo prerano krenuli, mislim da se pokazalo da nismo. Imamo sve razloge da budemo optimisti. Ankete po poslednjem istraživanju pokazuju nam uvid i govore da u Valjevu ako bude i relativno prosečna izlaznost u Valjevu 3. juna Valjevci dočekati svanuće. A to je sva zapravo što smo želeli. Velika zahvalnost zaista svim ljudima koji su se uključili naročito mladjim ljudima kako je kampanja odmicala. Nisam pretpostavljao kada smo krenuli da će sve ići ovako dobro jer danas smo bili u Leliću, Leskovicama, Poćuti, Dračiću, Bukovici i ostalim selima, zaista smo mnogo mesta obišli i na sve strane nailazimo na slične odgovore, velika je odgovornost na nama da od 2. juna počnemo da oživljavamo ovaj grad. Izadjite, glasajte i donesite sVAnuće ovom gradu “, poručio je Manić.

Опис није доступан.

Опис није доступан.Završna konvencija -Svanuće

Foto: valjevonadlanu.rs

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X