јул 27, 2024
Valjevo

Svim mioničkim osnovcima besplatan bazen

Podelite post:

 

Za više od 800 mioničkih osnovaca po osmi put  omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica“ u selu Mionica. Učenicima matičnih osnovnih  škola i izdvojenih odeljenja  „Milan Rakić“ Mionica i „Vojvoda Živojin Mišić“ Rajković biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

Опис фотографије није доступан.

– Ovo je mali znak pažnje kojim smo hteli da obradujemo naše đake. Mionica je naša porodica, a u porodici brinemo jedni o drugima i trudimo se da naša deca budu srećna – kaže predsednik opštine Mionica Boban Janković i dodaje da su danas uslovi za odrastanje svakog deteta u Mionici daleko bolji.

-Zahvaljujući sredstvima Vlade Republike Srbije, u Mionici su u velikoj meri poboljšani uslovi i kvalitet obrazovanja. Uloženo je preko 360 miliona dinara u obnovu školskih ustanova. Preko Centra za obrazovanje i razvoj mioničkoj deci nudi se mogućnost pohađanja besplatnih časova iz raznih oblasti-ističe Janković.

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Sezona na bazenima u selu Mionica počinje  01. juna  i otvoren je za sve posetioce od 08:30 do 18 časova.

Foto: mionica.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X