јул 27, 2024
Valjevo

Fudbalski teren sa veštačkom travom dobija Valjevo

Podelite post:

 

Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije doneo je odluku da umesto regionalnog sportskog centra, sredstva FSS uloži u terene sa veštačkom travom i pratećim elementima koji će biti postavljeni u sedam gradova, među kojima je i Valjevo.

Tim povodom predsednik FSRZS Nebojša Živanović razgovarao je sa predstavnicima ovih gradova i opština, čija obaveza je uslovno rečeno da „pripreme teren“ za realizaciju svakog projekta, koji će po otvaranju biti dostupan na korišćenje klubovima i reprezentativnim selekcijama.

“Mi kao lokalna samouprava smo u prethodnom periodu uradili dva terena sa veštačkom travom, ali malih dimenzija. Za ovakav jedan veliki projekat bila je neophodna pomoć Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije. Na veliko zadovoljstvo, imaćemo uskoro takav teren, koji će moći maksimalno da se eksploatiše i da na njemu treniraju kako selekcije, tako i svi ostali klubovi. Za nas je suštinski bitno da možemo da razvijamo fudbal u našem gradu”, poručio je Vladimir Mišković, član Gradskog veća grada Valjeva nakon sastanka sa predsednikom FSRZS Nebojšom Živanovićem..

Foto: valjevo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X