јун 16, 2024
Valjevo

Lokalni front deo grupacije „Moramo“

Podelite post:

Lokalni front Valjevo izdao je saopštenje za javnost u kome se izmedju ostalog navodi da je ova organizacija sada deo grupacije „Moramo“ sa kojom će učestvovti na predstojećim izborima. Saopštenje prenosimo u celosti :

„Aktivisti udruženja građana Lokalni front Valjevo su na Dorćol placu u Beogradu, učestvovali u događaju na kojem je predstavljena  zeleno-leva grupacija MORAMO, koja će nastupiti na predstojećim izborima, a koju čine OGP Akcija, čiji je i Lokalni front Valjevo deo, pokret Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak.

Prisutnima su se između ostalih obratili Nebojša Zelenović i Dušica Barović iz Otvorene građanske platforme Akcija, Dobrica Veselinović i Biljana Đorđević iz pokreta Ne davimo Beograd i Aleksandar Jovanović Ćuta i Danijela Nestorović iz Ekološkog ustanka.

Tom prilikom je predstavljen slogan MORAMO i vizualni identitet (zelena i ljubičasta boja) pod kojim će ova grupacija učestvovati na parlamentarnim i beogradskim izborima.

Još jednom su upućeni pozivi ostalim opozicionim kolonama na dogovore o zajedničkom predsedničkom kandidatu. Predsednički kandidat mora da odiše državnim jedinstvom i da ima nacionalnu prepoznatljivost, kao i da bude ostvaren u svojoj profesiji.

Organizacije koje su okupljene u MORAMO su  aplicirale za članstvo u evropskim zelenim, a uveliko su na terenu dokazane u borbi za vazduh koji ne ubija, čistu vodu i zemlju, demokratiju, i državu solidarnosti.

Ovom događaju su, pored Ivana Manića, Ljubomira Radovića i Željka Trifunovića iz LF VA prisustvovali i brojni aktivisti i mnoge istaknute ličnosti srpskog društva.

Lokalni front Valjevo će u narednom periodu predstavljati kandidate iz Valjeva koji će se naći na listi MORAMO i intenzivirati obuku članova biračkih odbora za odbranu izborne volje građana na predstojećim izborima.“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X