јул 27, 2024
Valjevo

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo

Podelite post:

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo izdao je Saopštenje za javnost.Saopštenje prenosimo u celosti:

„Objavljivanje nepotpunih ili neproverenih, ali intrigantnih informacija imaginarne odborničke grupacije SPS- JS je odraz nemoći jednog političkog gubitnika koji pokušava na svaki način da diskredituje rukovodstvo grada Valjeva za svoju bezizlaznu političku situaciju.

U nedostatku kvalitetnih argumenata, profilisanog programa i ideja i jasne politike za koju bi se zalagali, ove grupacije istrošenih i u svakom smislu kompromitovanih političkih grupacija su skloniji tome da građanima plasiraju lažne vesti u pokušaju da se uruši integritet gradskog rukovodstva.

Nesigurne i očito paranoidne komitetlije su angažovale intriganta od iskustva, koji ne pravi razliku između vređanja i polemike. U nedostatku argumenata, ti marketinški licemeri odlučili su se na vređanje, što im i inače nije strano, a njihove uvrede po prirodi stvari su ograničene i monotone, dakle smaraju čitaoce.

Zanemarili su samo jednu sitnicu, na vlast se dolazi glasovima građana koji su prepoznali viziju za bolju budućnost našeg grada. I dok se gradsko rukovodstvo bavi razvojnim projektima za naš grad, komitetlije traže spas u intrigama kao poslednju šansu da podsete javnost da još uvek postoje.

Očekujemo ovih dana da počne asfaltiranje Ulice Vuka Karadžića što je praktično i njen završetak. Ovom prilikom zahvaljujemo se građanima na strpljenju. Sigurni smo da će na zadovoljstvo svih naših sugrađana ulica Vuka Karadžića biti jedna od najlepših i najkvalitetnije urađenih ulica u našem gradu na ponos svi nas u Valjevu.

Svima onima čiji su ideološki, politički i moralni koreni zasnovani na opstrukcijama opšteg napretka Valjeva, koji pokušavaju da omalovažavaju i diskredituju rad i zalaganje gradske vlasti poručujemo da im njihove predstave neće proći, da su njihove maske davno pale i da građani Valjeva vide napredak i to će pokazati na predstojećim izborima.

Dela govore – Zajedno možemo sve!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X