март 28, 2024
Valjevo

Glišić: Formiranje republičke vlasti na čekanju zbog ponovljenih izbora

Podelite post:

Foto: Tanjug

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić komentarisao je najnovije napade na decu predsednika Vučića, kao i formiranje gradske i republičke vlasti.

Formiranje republičke vlasti na čekanju zbog ponovljenih izbora

SNS je izglasao predlog za kandidata za gradonačelnika, sada sledi formiranje vlasti na republičkom nivou. Kada će se to desiti, ne zna se tačno, zbog ponovljenih izbora u Velikom Trnovcu na jugu Srbije. Kada budu poznati rezultati, potrebno je da komisija utvrdi da je sve po propisu da bi mogli da krenemo u razgovore o formiranju republičke vlasti. Ukoliko utvrde da nije, onda dodajemo još 15 dana, pa da se otklone nedostaci.

U svakom slučaju, nadamo se da će već sledeće nedelje početi razgovori.

Glišić je gostujući na TV Pink komentarisao reči novinara Vukašina Obradovića ocenjujući da su napadi na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića besramni.

– Koji to čovek sa imalo časti i obraza svoju političku bitku bije tako što vređa nečiju decu. To je postalo više degutantno. Ne može čovek da se suzdrži, evo ja imam dva sina, stavite se u kožu Aleksandra Vučića. Zamislite sad da su moju decu ovako razapeli?! Bavite se malo svojom decom. Posebno ovaj Vukašin Obradović ima razloga da se bavi svojom decom. Samo to ću reći i tu ću se zaustaviti. Napadajte Aleksandra Vučića. Napadajte njegovu politiku – rekao je Glišić.

Informacije koje su se pojavile da Obradovića plaća ministar sa juga Srbije, predsednik IO SNS smatra tačnim.

– Ja nemam dokaza, ali mogu da se zakunem da ga plaća ministar koji je najistaknutija politička figura sa juga Srbije. Kako baš njega da nikada nije zakačio. Vukašin Obradović ima portal, poznajem odlično prilike na jugu Srbije, nije slučajno da se ime tog ministra nikada nije našlo tamo – kaže Glišić i dodaje:

– Drago mi je što su se osvestili od izbornog poraza, nije mi drago što će da se vrate staroj politici, a to je jedna jedina koju imaju – vređanje tuđe dece.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X