април 16, 2024
Valjevo

C&LC: Ne izvodimo geološka istraživanja

Podelite post:

Foto: :C&LC Group

Nakon konferencije za novinare koju je održao odbornik u Skupštini Opštine Mionica Vladimir Čarapić saopštenjem za javnost oglasilo se preduzeće C&LC. U saopštenju koje prenosimou celosti , ovo preduzeće navodi da su iznete informacije u vezi sa istraživanjima na Petrovića brdu netačne.

“Povodom informacija koje su se prethodnih dana pojavile u medijima u vezi učešća preduzeća C&LC u izvođenju geoloških istraživanja na lokalitetu Petrovića brdo u selu Paštrić, obaveštavamo javnost da preduzeće C&LC ne izvodi geološka istraživanja na Petrovića brdu, niti ima bilo kakave veze sa iskopavanjima na ovom lokalitetu.

foto:C&LC Group

 

Smatramo da ovakvo iznošenje neproverenih i netačnih informacija o preduzeću C&LC, kojima se javnost dovodi u zabludu, može u velikoj meri uticati na poslovanje našeg preduzeća, urušiti ugled kod poslovnih partnera i stvoriti negativnu atmosferu u javnosti, čime bi preduzeće C&LC pretrpelo nenadoknadivu štetu.

Ni jedan portal ni štampani medij koji je objavio neproverene informecije o našem preduzeću nije nas prethodno kontaktirao radi provere informacija, što bi prema kodeksu profesionalne etike trebali da učine. Preduzeće C&LC je otvoreno za saradnju sa medijima, jer želimo da javnost bude objektivno i istinito informisana o svim pitanjima koja se tiču našeg preduzeća.

Direktor Petar Đurić”

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X