март 29, 2024
Valjevo

NAJLEPŠA Gordana iz Valjeva, uz nju Neda i Milica

Podelite post:

Foto: Novosti

Proteklog vikenda u Akva parku u Jagodini održan je po 16. put izbor za najlepšu devojku turističkog bisera ovog dela Srbije.

U Finalnom delu manifestacije „MISS AQUA PARKA 2022“, u prepunom restoranu pored prelepih bazena, prodefilovale su najlepše devojke iz cele naše zemlje.

Foto: Novosti

Petočlani žiri, sastavljen mahom od medijskih radnika, nije imao lak zadatak. Ipak, gotovo jednoglasno za najlepšu devojku izabrana je Gordana Đuričić iz Valjeva. Za dlaku je titula MIS izmakla Kragujevčanki Nedi Slavković, koja je ponela lentu Prve pratilje. Druga pratilja je Milica Đurđević, takođe iz Kragujevca, dok je laskavu titulu MIS ŠARMA ponela Milica Stevanović iz Vladičinog Hana.

Za Mis fotogeničnosti odabrana je Marija Leličanin iz Obrenovca, dok su prisutni gosti izglasala svog favorita, pa je lentu MISS PUBLIKE ponela Marija Veličković iz Jagodine.

Foto: Novosti

Najlepše devojke dobile su vredne novčane nagrade, kao i letovanje u Grčkoj, koje su obezbedili sponzori i donatori ove manifestacije. Sve devojke koje su učestvovale u takmičenju osvojile su i besplatne sezonske karte za Akva Park za sledeću godinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X