март 28, 2024
Valjevo

Danas do 24 stepena, posle podne i uveče naoblačenje

Podelite post:

Foto: valjevonadlanu.rs

U Srbiji danas ujutru lokalna pojava kratkotrajne magle, uglavnom po kotlinama, visoravnima i duž rečnih tokova, pre podne malo i umereno, a u Negotinskoj Krajini i potpuno oblačno, ali suvo.

Posle podne i uveče jače naoblačenje, koje će prvo na jugozapadu, a u toku noći ponegde i u ostalim krajevima usloviti kišu i lokalne pljuskove.

Jutarnja temperatura od 4 do 11, najviša dnevna od 19 do 24 stepena, saopštio je RHMZ .

Vetar slab i umeren. U Vojvodini pre podne istočni i severoistočni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni, tokom dana u košavskom području u pojačanju, pa će na jugu Banata i u donjem Podunavlju duvati povremeno i jak jugoistočni vetar.

U Valjevu ujutru pretežno vedro, na širem području lokalna pojava kratkotrajne magle. Tokom dana malo i umereno oblačno, ali suvo, a jače naoblačenje s kišom očekuje se tokom noći.

Vetar ujutro slab, tokom dana umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 11, najviša dnevna oko 22 stepena.

U Srbiji, do 17. oktobra, prva dva dana umereno do potpuno oblačno, u utorak u većem delu s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde i uz mogućnost grmljavine, pri čemu se na severu Vojvodine očekuje uglavnom suvo vreme, a u sredu slabljenje i prestanak padavina.

U četvrtak i petak promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme sa sunčanim intervalima, a od subote pretežno sunčano uz porast temperature.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X