28 маја, 2023
Valjevo

DA BUDEMO ISTI: Javni poziv za izbor korisnika stambenih jedinica namenjenih za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima i mera aktivne inkluzije u Valjevu

Podelite post:

 

 

 

 

Foto: valjevonadlanu.rs

Obaveštavaju se zainteresovani građani da je raspisan Javni poziv za izbor korisnika stambenih jedinica namenjenih za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima i mera aktivne inkluzije u Valjevu.

Javni poziv se raspisuje u okviru projekta „Moj novi dom“ – Poboljšanje stambene podrške i bolji uslovi života u gradu Valjevu koji sprovodi grad Valjevo u partnerstvu sa Centrom za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo i Centrom za integraciju Roma Valjevo.

Projekat se sprovodi u okviru programa „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ koji finansira Evropska unija, a implementira Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Predmet javnog poziva je izbor korisnika 20 stambenih jednica namenjenih socijalnom stanovanju koje će biti izgrađene u Novom Naselju u Valjevu, Trg Vladike Nikolaja bb i paket mera podrške aktivne inkluzije.

Lica kojima su namenjene stambene jedinice i mere podrške aktivne inkluzije:

– pripadnici romske nacionalne manjine koji imaju prebivalište/ boravište na teritoriji grada Valjeva,

– žene koje su žrtve porodičnog nasilja koje imaju prebivalište/ boravište na teritoriji grada Valjeva,

– mladi kojima prestaje ili je prestao smeštaj u ustanovi socijalne zaštite ili hraniteljskoj porodici u periodu od završetka školske 2019/2020 zaključno sa završetkom školske 2022/23. godine.

Javni poziv i prateća konkursna dokumentacija može se preuzeti na zvaničnoj internet adresi grada Valjeva www.valjevo.rs , zvaničnoj internet adresi Centra za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo, www.csrvaljevo.org.rs , kao i lično u Gradskoj upravi grada Valjeva, šalter sala, šalter br. 12, u Centru za socijalni rad „Kolubara“ Valjevo, kancelarija broj 17, ili u Centru za integraciju Roma Valjevo, Pantićeva 77a.

Dodatne informacije se mogu dobiti i na sledeće broje telefona: 014/221-114 ili 014/502-603, kao i lično u prostorijama Gradske uprave grada Valjeva, šalter sala, šalter broj 12.

Rok za prijavu na Javni poziv je 30 dana, a najkasnije do 26.12.202.godine.

Grad Valjevo
Komisija za izbor korisnika socijalnog stanovanja
u zaštićenim uslovima i mera aktivne inkluzije

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X